Firecracker roșu alb și albastru tort
Firecracker roșu alb și albastru tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați betty cake mix, betty whipped fluffy glazing, food color și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gheață De Petardă Roșie , Albă Și Albastră, Cupcakes cu petardă roșie, albă și albastră pentru # SundaySupper, și Tort roșu, alb și albastru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate tava de tort cu tub canelat de 12 căni. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou.
Se toarnă 1 cană de aluat într-un castron mic; se amestecă culoarea roșie a alimentelor până se amestecă bine.
Se toarnă încă o ceașcă de aluat într-un castron separat; se amestecă culoarea albastră a alimentelor până se amestecă bine.
Se toarnă aluat tort roșu în partea de jos a tigaie. Se toarnă cu grijă aluatul alb rămas peste aluatul roșu în tigaie. Turnați cu grijă aluatul albastru peste aluatul alb. (Aluatul albastru nu trebuie să acopere complet aluatul alb; arată mai bine dacă formează doar un inel în centrul aluatului alb.)
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece 5 minute. Între timp, așezați raftul de răcire peste foaia de prăjituri. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe suportul de răcire. Tort rece complet, aproximativ 30 de minute.
Când tortul este rece, împărțiți glazura uniform în 3 boluri cu microunde. Cuptor cu microunde 1 castron de glazură neacoperit la înălțime câteva secunde până când este suficient de neted pentru a stropi peste tort. Cu lingura, stropiți toată glazura albă înainte și înapoi în jurul tortului într-un model de dungi. Repetați al doilea vas de glazură cu microunde până la omogenizare. Se amestecă câteva picături de culoare albastră a alimentelor până se omogenizează bine.
Stropiți peste tort, împrăștiind glazura înainte și înapoi. Repetați cu vasul rămas de glazură și culoarea roșie a alimentelor, asigurându-vă că glazurile roșii, albe și albastre pot fi văzute pe tort.
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până când glazura este setată înainte de servire.