Firecracker roșu alb și albastru tort

Firecracker roșu alb și albastru tort
Firecracker roșu alb și albastru tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați betty cake mix, betty whipped fluffy glazing, food color și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gheață De Petardă Roșie , Albă Și Albastră, Cupcakes cu petardă roșie, albă și albastră pentru # SundaySupper, și Tort roșu, alb și albastru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate tava de tort cu tub canelat de 12 căni. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1 cană de aluat într-un castron mic; se amestecă culoarea roșie a alimentelor până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă încă o ceașcă de aluat într-un castron separat; se amestecă culoarea albastră a alimentelor până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluat tort roșu în partea de jos a tigaie. Se toarnă cu grijă aluatul alb rămas peste aluatul roșu în tigaie. Turnați cu grijă aluatul albastru peste aluatul alb. (Aluatul albastru nu trebuie să acopere complet aluatul alb; arată mai bine dacă formează doar un inel în centrul aluatului alb.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece 5 minute. Între timp, așezați raftul de răcire peste foaia de prăjituri. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe suportul de răcire. Tort rece complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Când tortul este rece, împărțiți glazura uniform în 3 boluri cu microunde. Cuptor cu microunde 1 castron de glazură neacoperit la înălțime câteva secunde până când este suficient de neted pentru a stropi peste tort. Cu lingura, stropiți toată glazura albă înainte și înapoi în jurul tortului într-un model de dungi. Repetați al doilea vas de glazură cu microunde până la omogenizare. Se amestecă câteva picături de culoare albastră a alimentelor până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Stropiți peste tort, împrăștiind glazura înainte și înapoi. Repetați cu vasul rămas de glazură și culoarea roșie a alimentelor, asigurându-vă că glazurile roșii, albe și albastre pot fi văzute pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei până când glazura este setată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista