Final Coaste La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele finale la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 2,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 34 de fani. Un amestec de căței de usturoi, cimbru, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Ultimul Pui La Grătar, Ultimul Pui La Grătar, și Coaste La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sfoară de bucătărie
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Puneți coastele pe o foaie de copt, condimentați cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Lipiți-le în cuptor și lăsați coastele să se coacă, scăzute și lente timp de 1 1/2 ore.
Între timp, faceți sosul. Înfășurați slănina în jurul mijlocului crenguțelor de cimbru și legați-o cu sfoară de bucătărie, astfel încât să aveți un pachet frumos.
Încălziți un număr de 2 de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați pachetul de cimbru și gătiți încet timp de 3 până la 4 minute pentru a face grăsimea de slănină și a da sosului un gust frumos de fum.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încet, fără colorare, timp de 5 minute.
Adăugați toate celelalte ingrediente ale sosului, dați sosului o agitare și reduceți focul la minim. Gatiti incet timp de 20 de minute pentru a contopi aromele. Puneți puțin sos într-un bol separat pentru a fi bătut, rezervând sosul rămas pentru servire.
Ungeți coastele cu sosul și lăsați-le să continue să gătească, bătând încă de două ori, timp de încă 30 de minute. Când coastele sunt gătite, scoateți-le din cuptor. Îi poți lăsa să stea așa până când ești gata să mănânci.
Când este gata să mănânce, preîncălziți broilerul timp de 5 minute și fierbeți coastele, bătând cu sosul. Acestea ar trebui să devină clare și carbonizate, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Alegeți ceapa și usturoiul din sos și serviți cu coaste.