Fileuri Umplute Cu Brânză Albastră

Fileurile umplute cu brânză albastră necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 696 calorii, 15g de proteine, și 71G de grăsime per portie. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză stilton, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curmale Umplute Cu Brânză Albastră, Ciuperci Umplute Cu Brânză Albastră, și Brânză Albastră-Căpșuni Umplute.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un robot de bucătărie, pulsați untul până la biciuit și adăugați sare și brânză. Puls din nou doar până încorporat. Dollop untul compus spre 1 parte a unei bucăți de hârtie pergament naturală sau folie de plastic.
Rulați într-un jurnal, răsuciți căi opuse pe ambele capete pentru a crea un jurnal de unt bine înfășurat. La frigider cel puțin 1 oră pentru a seta. (Poate fi păstrat până la 1 săptămână la frigider și până la 1 lună la congelator.) Acest lucru ar putea fi făcut în 2 bușteni, deoarece veți avea nevoie doar de jumătate din această rețetă pentru fripturi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Odată ce butter log este setat, felie 1/2 întregul jurnal în discuri 1/4-inch.
Tăiați o fantă în partea laterală a fiecărui filet și umpleți cu un disc de unt. Legați fiecare file cu sfoară de bucătărie pentru a-l menține în formă și presărați piper pe fiecare parte.
Adăugați uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Odată fierbinte, căutați fiecare file până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Mutați tigaia în cuptorul preîncălzit pentru a găti la coacerea dorită. Puneți un alt disc de unt compus deasupra fiecărui file cu doar aproximativ 3 minute înainte de a scoate din cuptor, pentru a începe să se topească, dar nu s-a topit complet.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe farfurii de servire. Mănâncă și bucură-te!