Fileuri de vită cu sos de vin
Fileurile de vită cu sos de vin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sare, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fileuri de vită cu sos de coniac-ceapă, File De Vită Cu Sos De Boabe De Piper Verde, și Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile uniform cu sare și piper.
Fripturi rumenite în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mare.
Adăugați bulion, vin și usturoi în tigaie; gatiti amestecul la foc mare 15 minute. Întoarceți fripturile în tigaie și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți tigaia de pe foc; scoateți fripturile, rezervând sosul în tigaie.
Adăugați boabe de piper în sos și amestecați treptat în unt.
Serviți sosul peste fripturi.