Fileuri de vinete cu sos de smântână

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fileurile de vinete cu sos de smântână ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cremă de nucă de cocos, pastă miso, sos de roșii condimentat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ [] File de somon la gratar cu Wasabi & Lemon sos de smântână {Data mea de noapte cu Wintertainer Facebook app IKEA}, Păstrăv Întreg (Sau Fileuri) Umplute Cu Sos De Slănină Și Vinete, și Fileuri de Halibut fierte în nucă de cocos și Lemongrass cu vinete afumate și Chutney de ghimbir de roșii.
Instrucțiuni
Cojiți unele, dar nu toate, piele de vinete.
Așezați vinetele într-un vas puțin adânc și acoperiți cu sos de soia. Se lasă la marinat timp de 1 oră, întorcând ocazional vinetele.
Într-o cratiță medie, amestecați împreună crema de nucă de cocos, sosul de roșii, pasta miso și sucul de lămâie.
Se pune la foc mic și se lasă să fiarbă, amestecând ocazional. Când sosul ajunge la fierbere, se ia de pe foc și se acoperă cu capac.
Încălziți uleiul vegetal și uleiul de susan într-un wok la foc mare. Prăjiți filetele de vinete câteva odată, până se rumenesc pe ambele părți. Poate fi necesar să completați ulei între loturi.
Serviți vinetele peste orez sau tăiței, cu sos lingură deasupra.