Fileuri De Tilapia La Cuptor Cu Sos Ușor De Ceapă Franceză

Fileuri De Tilapia La Cuptor Cu Sos Ușor De Ceapă Franceză
Fileurile de Tilapia coapte cu sos de ceapă franceză ușoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ File De Tilapia La Cuptor Cu Pecan-Parmezan, Fileuri de pește coapte ușoare și crocante ale luminii de gătit, și Baie Ușoară De Ceapă Franceză.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista