Fileuri de somon fierte lent cu sos de soia sărat-dulce de mazăre
Fileurile de somon fierte lent cu sos de soia sărat-dulce de mazăre este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți semințe de susan, piper-după gust, lăstari de mazăre-tocate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Dulce Și Sărată Gătită Lent, File de somon gătit în tigaie cu linte, și Supă De Brânză Sărată Gătită Lent.
Instrucțiuni
1
Porniți cuptorul la 63°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Petreceri
2
Așezați fileurile de somon pe o foaie de copt căptușită cu folie și presărați ușor cu piper; coaceți fileurile până când sunt doar fierte, dar își păstrează încă strălucirea afară și nu se desprind (aproximativ 20 de minute; nu ar trebui să existe albumină și peștele ar trebui să aibă în continuare un aspect 'crud'...chiar-deși este gătit!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Amestecați sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul brun, mierea, semințele de susan și lăstarii de mazăre tocați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 Boabe De Vanilie Intreaga
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Muguri De Mazăre
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Stropiți foarte ușor sosul peste fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
5
Serviți sosul rămas cu lăstarii de mazăre-ca o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Mazăre
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.