Fileuri De Scoici De Ras Prăjite Nord-Vest
Fileurile de scoici de ras prăjite din nord-vest necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. Un amestec de unt, sos de piper, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Zucchini și blinele de scoici de ras, Supă de scoici de ras cu trufe negre, napi și cimbru, și File De Pește Prăjit.
Instrucțiuni
Bateți ouăle, sosul de ardei iute, sarea și piperul împreună într-un bol.
Amestecați panko și tarhon într-un al doilea bol.
Așezați făina într-un al treilea bol. Scufundați o scoică de ras în ou, apoi în făină, apoi înapoi în ou, apoi apăsați Scoica în panko. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pâine care nu s-a blocat să poată cădea.
Așezați scoicile pâine pe o farfurie în timp ce coaceți restul; nu stivați.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Se prăjesc scoici până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Nu overcook sau vor deveni dure.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.