Fileuri De Porc Umplute Cu Mere

Fileuri De Porc Umplute Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc umplute cu mere. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri de porc umplute cu slănină și sos Riesling de mere, File De Porc Umplute Cu Languste, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: friptură de porc muschiulet cu mere Escalloped pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, sotează mărul și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Scoateți din căldură.
4
Faceți o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetele astfel încât să stea plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 3/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Îndepărtați plasticul; întindeți amestecul de mere peste carne. Închideți filetele; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
6
Plasați într-un 13-in fără grăsime. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți, neacoperit,la 425 de minute pentru 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sucurile și muștarul. Se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în amestecul de suc. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Se toarnă 3/4 cană de sos peste filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 160 de centi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
13
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Culoare violetă intensă, cu arome de cireșe și prune coapte. Condimentat, cu indicii mocha și blackberry. Grațios dulce, cu un parfum persistent, delicat și o structură elegantă.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista