Fileuri De Pește Ușor De Pâine
Fileurile de pește ușor de pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 166 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește, fulgi de pătrunjel, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fileuri Simple De Pește Cu Pâine Fermă, Fileuri De Pește Ușor Coapte, și File De Pește Parmezan Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați tava de copt superficială cu spray de gătit antiaderent. În vas superficial sau tigaie, combinați crutoane, brânză, fulgi de pătrunjel și boia; se amestecă bine. Într-un alt vas superficial, combinați oul, sucul de lămâie și apa; bate bine.
Tăiați fileurile de pește în bucăți de dimensiuni de servire. Dip în amestec de ou, tucking capete subțiri de pește sub pentru a forma bucăți de grosime uniformă. Scufundați peștele în amestec de crutoane, bătând ușor pentru a acoperi; așezați în tigaie pulverizată. Pulverizați peștele cu spray de gătit timp de aproximativ 5 secunde.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 10 până la 15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.