Fileuri de Grouper coapte cu muștar Kalamata

Fileuri de Grouper coapte cu muștar Kalamata
Fileuri de Grouper coapte cu muștar Kalamata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați grouper, busuioc, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza untul de lumină ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Ușori De Ovăz ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Grouper la cuptor cu muștar Kalamata, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Fileuri de Grouper la grătar cu salsa Creolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați fileurile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor vârfurile fiecărui file cu spray de gătit; se presară cu piper și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 12 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați măslinele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți fileurile din foaia de copt și acoperiți uniform cu amestec de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista