Fileu De Adobo

Fileu De Adobo
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și Fel principal primar? Filetul Adobo ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 517 calorii, 47G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,28 USD pe porție. 53 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, sos adobo din ardei chipotle, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Friptură înăbușită cu sos Adobo, Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, și Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, usturoiul, oregano și chimenul. Se amestecă ardeii chipotle și se condimentează după gust cu sos adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sos AdoboSos Adobo
Suc De LămâieSuc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pătrundeți carnea pe ambele părți cu un cuțit ascuțit, presărați sare și piper și puneți-o într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Se toarnă sosul de var și chipotle peste carne și se întoarce la strat. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
SosSos
VarVar
CarneCarne
4
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți ușor grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați fripturile pe grătar și aruncați marinada. Fripturi la grătar timp de 6 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de mușchi. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista