Filets de Sole Baumaniere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.6 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1272 calorii, 116g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vermut, gălbenușuri de ou, stoc de braconaj de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Filets de Sole Baumaniere, Filete Festive, și Filetele de pește ale lui Bergie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cojile de creveți pe o tavă într-un cuptor de 300 de grade F. timp de 30 de minute pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoate.
3
Așezați 1/2 cană de vermut uscat într-o tigaie pentru caserole la foc blând, adăugați fileurile de pește și condimentați cu sare și piper cayenne. Acoperiți tigaia și braconați peștele timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Vermut Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați cojile de creveți într-un blender cu 1/4 cană de vermut uscat și untul topit. Se amestecă până se obține o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Uscat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați fileurile de talpă pe un vas de servire încălzit și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
6
Așezați pasta de coajă de creveți în partea superioară a unui cazan dublu pe foc și adăugați 5/8 cană de braconaj de pește, frunza de dafin, cimbru și un vârf de șofran și lăsați amestecul să se infuzeze timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
șofran
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
7
Așezați midiile într-o tigaie la foc mare cu vin alb uscat și acoperiți tigaia. Gatiti cateva minute, scuturand tigaia din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sec
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți midii din scoici. Cerneți amestecul de coajă de creveți în cremă opărită - combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Se amestecă gălbenușurile de ou cu puțin din sos și apoi se combină cu restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se încălzește ușor până se îngroașă și se adaugă coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
11
Garnisiți peștele cu midii decojite și creveți fierți și acoperiți cu sos.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.