Filete și legume de porc prăjite

Filete și legume de porc prăjite
Filetele și legumele de porc prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 424 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de mere, ulei vegetal, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 566 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Rețete similare sunt Filete și legume de porc prăjite, Filete de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi, și Filete Și Legume Din Piept De Curcan Prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți porumbul într-un castron mare cu apă caldă pentru a se dezgheța parțial. În tigaia unsă de 15x10x1 inci, aranjați cartofii dulci și ceapa în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În cratița de 1 litru, amestecați ingredientele glazurate. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topeste si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Ungeți aproximativ jumătate din glazură peste legume. Friptură neacoperită 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Scoateți legumele din cuptor. Întoarceți legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți porumbul din apă; așezați în tigaie cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați filetele de porc în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Periați carnea de porc și toate legumele cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Reveniți la cuptor; friptura descoperită cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede, iar carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°. felie de porc. Aranjați carnea de porc și legumele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se ornează cu pătrunjel Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista