Filete de vită în sos de vin
Filetele de vită în sos de vin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,99 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de filet de vită, port Rubin, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați Filete de vită cu sos de vin roșu, Filete de vită cu sos de afine, și Carne De Vită Cu Sos De Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente, amestecând pentru a dizolva făina.
Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit; adăugați unt.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați fripturi și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Transferați fripturile pe o farfurie; păstrați cald.
Bateți amestecul de bulion; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau până la redus la 1/4 cana, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Serviți sosul peste fripturi.