Filete De Pui În Stil Restaurant
Filetele de pui în stil Restaurant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 208 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de piept de pui, sos de salată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Filete De Pui În Stil Piccata, Pui În Stil Restaurant 65, și Salată De Pui În Stil Restaurant.
Instrucțiuni
Feliați puiul în fâșii subțiri. Într-un castron mic amestecați pansamentul, sucul de lămâie și mierea.
Așezați fâșiile de pui într-un vas de copt de 9x13 inch și turnați amestecul peste pui, acoperind toate. Acoperiți vasul și dați-l la frigider pentru a marina timp de 1 oră.
Scoateți puiul din marinată, aruncând orice marinată rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și sotati fâșiile de pui până se rumenesc ușor și se fierb (sucurile curg limpede), 12 până la 15 minute.