Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere

Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc prăjite cu cartofi dulci și pere. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 342 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de salvie, ceapă, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filete de porc cu cartofi prăjiți, Pere prăjite cu arțar și cartofi dulci, și Filet de porc glazurat cu pere caramelizate și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 450 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați filetul de porc în tigaie. Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, sarea, salvia și piperul. Frecați jumătate din amestecul de condimente pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
RozmarinRozmarin
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, aruncați cartoful dulce, perele și ceapa cu ulei până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CeapăCeapă
PerePere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu amestecul de condimente rămas; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
5
Așezați legumele în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
6
Coaceți 25 până la 30 de minute, amestecând ușor legumele și perele o dată sau de două ori în timpul coacerii, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru, iar termometrul pentru carne introdus în centru citește 145 km f, iar legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PerePere
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 3 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se servește cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
10
Se ornează cu frunze proaspete de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista