Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetele de porc prăjite cu cartofi dulci și pere. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 342 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de salvie, ceapă, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filete de porc cu cartofi prăjiți, Pere prăjite cu arțar și cartofi dulci, și Filet de porc glazurat cu pere caramelizate și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 450 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit.
Așezați filetul de porc în tigaie. Într-un castron mic, amestecați rozmarinul, sarea, salvia și piperul. Frecați jumătate din amestecul de condimente pe carne de porc.
Într-un castron mediu, aruncați cartoful dulce, perele și ceapa cu ulei până când sunt acoperite.
Se presară cu amestecul de condimente rămas; aruncă.
Așezați legumele în jurul cărnii de porc.
Coaceți 25 până la 30 de minute, amestecând ușor legumele și perele o dată sau de două ori în timpul coacerii, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru, iar termometrul pentru carne introdus în centru citește 145 km f, iar legumele sunt fragede.
Scoateți din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 3 minute înainte de feliere.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch.
Se ornează cu frunze proaspete de salvie.