Filete De Porc La Grătar

Filete De Porc La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetele de porc la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 278 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, sos teriyaki, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filete de porc la grătar cu Curry vegetal, Filete de porc la grătar cu condimente jamaicane, și Familia Walsh Filete De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați filete. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne. Grătar, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 10-12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 de euro, ungând cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista