Filete De Porc Glazurate Cu Portocale

Filete De Porc Glazurate Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați filetele de porc glazurate portocalii. Această rețetă face 4 porții cu 55 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți piper, pudră de usturoi, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filete De Porc Glazurate Cu Arțar, Filete De Porc Glazurate Cu Miere, și Filete de porc glazurate balsamice cu salată de roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă grea. Carne de porc brună pe ambele părți; se presara cu piper si praf de usturoi. Continuați să gătiți carne de porc în timp ce pieptănați sosul Worcestershire și concentratul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă sosul peste carne; adăugați ceapa verde și gătiți la foc mic până când sosul este gros și glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Serviți cu felii de portocale proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Incline Dry Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Riesling Uscat Înclinat Selbach
Riesling Uscat Înclinat Selbach
Vinificat în oțel inoxidabil, cu doar un indiciu de zahăr rezidual, acest vin reprezintă în mod viu tot ceea ce ar trebui să fie vinul Mosel – fructat cu aciditate vibrantă, claritate și precizie; toate evidențiate de mineralitatea intensă condusă de ardezie. Ca o introducere la ceea ce se poate străluci din vinul mare Mosel, înclinația lui Selbach este incredibilă. S-ar putea să descoperiți că "medicul" v-a administrat medicamentul greșit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista