Filete De Porc Cu Piper Afumat

Filete De Porc Cu Piper Afumat
Filetele de porc cu piper afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână așchii de lemn, fulgi de ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Filete De Porc Marinate, și Filete Asiatice De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 4 ingrediente într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat grosier. Frecați peste toate părțile filetelor. Înfășurați filetele în folie de plastic; refrigerați 1 1/2 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte la minim și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 200 până la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare. Desfaceți filetele. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați filete în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați jumătate din așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați filetele pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gatiti 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Așezați așchii de lemn rămași pe cărbuni fierbinți. Închideți capacul; gătiți 1 oră sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune de 1 filet înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți din grătar; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Tăiați transversal în felii subțiri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista