Filete De Porc Cu Piper Afumat
Filetele de porc cu piper afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână așchii de lemn, fulgi de ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Filete De Porc Marinate, și Filete Asiatice De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 4 ingrediente într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat grosier. Frecați peste toate părțile filetelor. Înfășurați filetele în folie de plastic; refrigerați 1 1/2 ore sau până la noapte.
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgere.
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte la minim și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 200 până la 22
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare. Desfaceți filetele. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați filete în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați jumătate din așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Așezați filetele pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gatiti 1 ora.
Așezați așchii de lemn rămași pe cărbuni fierbinți. Închideți capacul; gătiți 1 oră sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune de 1 filet înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați transversal în felii subțiri.