Filet Picant De Porc La Grătar Cu Sos De Mure

Filet Picant De Porc La Grătar Cu Sos De Mure
Filet de porc picant la grătar cu sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, filete de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de porc la grătar marinat în sos picant de soia, Filet De Porc Picant La Grătar, și Filet Picant De Porc Chipotle La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
3
Ungeți filetele cu ulei și frecați cu condimente și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Filete la grătar, acoperite cu capac la grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Între timp, amestecați conservele de mure și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică și gătiți la foc mic, amestecând constant, 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou de servire; stropiți cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista