Filet de porc picant la grătar cu sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, filete de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de porc la grătar marinat în sos picant de soia, Filet De Porc Picant La Grătar, și Filet Picant De Porc Chipotle La Grătar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
3
Ungeți filetele cu ulei și frecați cu condimente și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Sare
Ulei De Gătit
4
Filete la grătar, acoperite cu capac la grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Între timp, amestecați conservele de mure și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică și gătiți la foc mic, amestecând constant, 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
7
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou de servire; stropiți cu sos cald.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.