Filet Picant De Porc

Filet Picant De Porc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Filetul picant de porc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, cimbru, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Filet Picant De Porc, Filet Picant De Porc, și Filet Picant De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați praf de chili, sare, ghimbir, cimbru și piper negru. Frecați amestecul de condimente în filete de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
GhimbirGhimbir
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați carnea într-un vas de copt, acoperiți și frigider timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți uleiul pe grătarul grătarului și aranjați carnea pe grătar. Gatiti timp de 30 de minute, sau la coacerea dorita, intorcandu-va sa gatiti uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista