Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră

Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră
Dublu Bacon afumat înfășurat Filet Mignon cu ciuperci caramelizate acoperit cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 786 calorii, 39G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Closet Cooking are 5232 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină dublă, vin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare, Filet Mignon Învelit Cu Slănină: Cu Unt De Brânză Bleu, și Bacon Înfășurat Filet Mignon.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 15-20 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie sigură la cuptor la foc mediu.Condimentați ambele părți ale filetului mignon cu sare și piper și înfășurați slănina ținându-l împreună cu o scobitoare.Căutați ambele părți ale filetului Mignon în tigaie până se caramelizează ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File MignonFile Mignon
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați tigaia într-un cuptor preîncălzit de 191° și gătiți timp de 4-6 minute pentru mediu rar., Dacă filetele dvs. au o grosime de 2 inci, gătiți timp de un minut sau două mai mult.Puneți filetul mignon deoparte pentru a se odihni 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vinul în tigaia în care a fost gătit filetul mignon și degelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați vinul în tigaie cu ciupercile și degelați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați untul și fierbeți la foc mic pentru a reduce sosul la jumătate.Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Serviți filetul mignon pe ciuperci și acoperiți-l cu brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista