Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră

Dublu Bacon afumat înfășurat Filet Mignon cu ciuperci caramelizate acoperit cu brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 786 calorii, 39G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Closet Cooking are 5232 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină dublă, vin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare, Filet Mignon Învelit Cu Slănină: Cu Unt De Brânză Bleu, și Bacon Înfășurat Filet Mignon.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 15-20 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie sigură la cuptor la foc mediu.Condimentați ambele părți ale filetului mignon cu sare și piper și înfășurați slănina ținându-l împreună cu o scobitoare.Căutați ambele părți ale filetului Mignon în tigaie până se caramelizează ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia într-un cuptor preîncălzit de 191° și gătiți timp de 4-6 minute pentru mediu rar., Dacă filetele dvs. au o grosime de 2 inci, gătiți timp de un minut sau două mai mult.Puneți filetul mignon deoparte pentru a se odihni 5 minute.
Adăugați vinul în tigaia în care a fost gătit filetul mignon și degelați-l.
Transferați vinul în tigaie cu ciupercile și degelați-l.
Adăugați untul și fierbeți la foc mic pentru a reduce sosul la jumătate.Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Serviți filetul mignon pe ciuperci și acoperiți-l cu brânza albastră.