Filet Mignon În Stil Coreean
Filet mignon în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 906 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fripturi de filet mignon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul turbinado, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet Mignon, Filet Mignon, și Mock Filet Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Începeți prin pregătirea glazurii în stil coreean.
Combinați ingredientele glazurii și fierbeți ușor la foc mic timp de aproximativ 3 minute sau până când zahărul s-a dizolvat.
Condimentați Generos ambele părți ale filetului mignon cu sare și piper. Într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Așezați fripturile în tigaia fierbinte și gătiți până când sunt bine arse pe 1 parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile; ar trebui să existe o crustă frumoasă deasupra. Apoi transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 10 până la 12 minute până când fripturile sunt fierte mediu-rare (adăugați încă 4 minute pentru mediu). Cu 1 minut înainte, periați fripturile cu glazura.
Când ați terminat, îndepărtați fripturile și periați din nou cu glazura rămasă.
Transferați într-un platou și acoperiți ușor pentru a lăsa să se odihnească timp de 5 minute și păstrați la cald.