Filet Mignon În Stil Coreean

Filet Mignon În Stil Coreean
Filet mignon în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 906 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fripturi de filet mignon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul turbinado, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet Mignon, Filet Mignon, și Mock Filet Mignon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Începeți prin pregătirea glazurii în stil coreean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Combinați ingredientele glazurii și fierbeți ușor la foc mic timp de aproximativ 3 minute sau până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Condimentați Generos ambele părți ale filetului mignon cu sare și piper. Într-o tigaie mare, grea, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File MignonFile Mignon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați fripturile în tigaia fierbinte și gătiți până când sunt bine arse pe 1 parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile; ar trebui să existe o crustă frumoasă deasupra. Apoi transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 10 până la 12 minute până când fripturile sunt fierte mediu-rare (adăugați încă 4 minute pentru mediu). Cu 1 minut înainte, periați fripturile cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Când ați terminat, îndepărtați fripturile și periați din nou cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Transferați într-un platou și acoperiți ușor pentru a lăsa să se odihnească timp de 5 minute și păstrați la cald.
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista