Filet Mignon cu sos de roșii-usturoi uscat la soare
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Filet Mignon cu sos de roșii-usturoi uscat la soare ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 34 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de usturoi, bulion de vită, fripturi de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ File mignon cu ardei gras roșu, roșii și sos de busuioc, Filet Mignon Prăjit, Sos De Vin De Cireșe Și Piure Ușor De Usturoi, și Filet Mignon și sparanghel de usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați fripturi; gătiți 10 până la 13 minute pentru o coacere medie-rară până la medie, întorcându-vă ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți fripturile din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați roșiile, uleiul și usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul de vită. Creșteți căldura la mediu-mare; gătiți și amestecați 5 minute sau până când lichidul este ușor redus.
Se ia de pe foc. Se amestecă sosul de friptură.
Serviți sosul peste fripturi.