Filet Mignon Cu Glazură Balsamică
Filet mignon cu glazură balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, fripturi de filet de vită, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet Mignon Ușor Glazurat Cu Balsamic, Filet Mignon cu glazură balsamică bogată, și Filet Mignon În Vin Roșu Reducere Balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fripturilor uniform cu sare și piper negru.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu în tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați sherry în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde.
Adăugați sosul de soia și ingredientele rămase; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura și gătiți 1 minut.