Filet mignon cu crustă de piper condimentat cu sparanghel

Filet mignon cu crustă de piper condimentat cu sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, praf de usturoi, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Ziua Tatălui Piper Crusted Filet Mignon Rețetă, Bleu Brânză Crusted Filet Mignon, și Filet Mignon cu crustă de piper cu Port Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul tocat, uleiul de măsline, 1/4 linguriță de sare și sparanghelul într-un castron mare, aruncând ușor pentru a acoperi.
Combinați 1/4 linguriță sare, piper, coniac și praf de usturoi; frecați uniform peste fripturi.
Așezați fripturile pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 6 minute. Întoarceți fripturile; adăugați sparanghel în tigaie. Se fierbe 5 minute sau până la gradul dorit de coacere.