Filet marinat Port cu afine

Filet marinat port cu afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 402 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, port tawny, cocktail cu suc de afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Afine Cu Coajă De Portocală Și Port, Afine cu coajă de portocală și Port, și Afine cu coajă de portocală și Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filet.
Combinați filetul și următoarele 8 Ingrediente (filet prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați punga. Marinati in frigider 24 de ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada.
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porțiune de filet.
Se introduce în cuptor; reduceți imediat temperatura cuptorului la 350; coaceți 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) la 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute.
Combinați făina și 2 linguri de marinată rezervată într-o tigaie mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați marinada rămasă în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti 8 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se servește cald cu filet.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.