Filet-kebab de legume cu glazură balsamică

Filet-kebab de legume cu glazura Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 249 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dovlecei, mușchi de vită, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de legume cu glazură balsamică, Pâine de legume prăjită cu glazură balsamică, și Pâine de legume prăjită cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, sosul de soia, uleiul de măsline, zahărul și cimbru într-o cratiță mică; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana se reduce si se ingroasa usor, 7-10 minute.
Faceți kebab-uri: lăsând puțin spațiu între articole și alternând, friptură de fir, roșii, dovlecei și dovlecei pe 8 frigarui mari sau 16 mici de metal.
Așezați frigarui pe o foaie de copt mare, cu margini și condimentați generos pe toate părțile cu sare și piper.
Periați liberal cu glazură. (Aruncați orice glazură rămasă.) Acoperiți frigarui și dați-l la frigider până la 8 ore sau peste noapte.
Aduceți kebab-urile la temperatura camerei. Preîncălziți grătarul cu gaz la foc mare timp de 10 până la 15 minute cu capacul închis. Grătar cu ulei.
Așezați kebab-urile pe grătar, reduceți căldura la mediu-mare și închideți capacul. Grătiți timp de 5 minute, apoi întoarceți kebaburile și grătiți încă 5 minute cu capacul închis. Deschideți capacul și verificați dacă legumele sunt ușor carbonizate și carnea este medie-rară. Dacă kebab-urile nu sunt gata, închideți capacul și continuați să gătiți până când carnea este gătită.
Transferați pe un platou pentru a servi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.