Filet de vânat cu sos de boabe de piper verde Madeira

Filet de vânat cu sos de boabe de piper verde Madeira este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Pentru $7.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 630 calorii, 37g de proteine, și 45g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boabe de piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu sos Madeira, Friptură De Vită Cu Sos Madeira De Ciuperci, și Filet De Porc Cu Sos De Boabe De Piper Visiniu.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă carnea de vânat și se presară piper negru și 1/4 linguriță sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor la foc moderat până la fumat, apoi carne de vânat maro pe toate părțile (cu excepția capetelor), aproximativ 3 minute în total.
Transferați tigaia cu carne de vânat în cuptor și prăjiți până când termometrul este introdus în diagonală de 2 inci în registrele centrale de 115 f, 4 până la 5 minute.
Transferați vânatul cu clești pe o farfurie și lăsați-l să stea, acoperit slab cu folie, 5 minute (temperatura va crește la 125 f pentru mediu-rar).
În timp ce carnea stă, adăugați șalotă în tigaie (mânerul va fi fierbinte) și gătiți la foc moderat, amestecând, până la auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați Madeira și degelați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Adăugați demi-glace și fierbeți, amestecând, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 1 minut. Se amestecă boabele de piper, untul, restul de 1/4 linguriță de sare și orice sucuri de carne care s-au acumulat pe farfurie, apoi se ia de pe foc.
Tăiați vânatul în felii groase de 1/2 inch și serviți cu sos.
* Filetul de vită poate fi înlocuit cu vânatul. Utilizați 1 (3/4-lb) filet mignon (3 inci în diametru). Se rumenesc pe toate laturile (inclusiv capetele), aproximativ 5 minute în total, apoi se prăjesc până când termometrul este introdus în registrele centrale 120 F, 18 până la 20 de minute.
Lăsați să stea, acoperit slab cu folie, 10 minute (temperatura va crește la 130 F pentru mediu-rar).
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie înainte de a face sos.