Filet de vită învelit cu Bacon cu Madeira

Filet de vită învelit cu Bacon cu Madeira
Pentru $10.71 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1007 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de sare, unt, madeira și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită învelit cu slănină, Filet de vită prăjit învelit în slănină, și Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați filetul în jumătate transversal; presărați ambele bucăți uniform cu 2 1/2 lingurițe piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
2
Combinați 1/4 cană de pătrunjel, rozmarin și 3 linguri de cimbru; frecați peste carne de vită. Îndoiți capătul îngust al filetului sub pentru a obține o grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Înfășurați slănina în jurul bucăților de filet și fixați-o la intervale de 1" cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FolieFolie
4
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 " la foc mediu-mare; adăugați carne de vită în 2 loturi. Gatiti 8-10 minute, intorcandu-va des pentru a rumeni toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați carnea de vită pe un raft într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 400 timp de 40 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a filetului înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți filetul într-un platou de servire și acoperiți cu folie de aluminiu; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Eliminați șirul.
10
Între timp, încălziți picăturile de tigaie rezervate în aceeași tigaie la foc mediu-mare; adăugați șalotă, ciuperci și restul de 1 lingură de cimbru. Gatiti 3 minute; adăugați Madeira, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MadeiraMadeira
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați bulion de vită și consomm; aduceți la fierbere. Se fierbe 10 până la 12 minute sau până se reduce la aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
12
Se ia de pe foc; se adaugă restul de 1/2 linguriță de piper, restul de 1/4 cană de pătrunjel și untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Feliați filetul în felii groase de 1/2"; aranjați pe un platou de servire.
14
Garnisiți, dacă doriți.
15
Se servește cu sos Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
SosSos
16
Faceți înainte: acoperiți și refrigerați filetele învelite cu slănină nefierte până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
17
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a continua rețeta.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate27
Revista