Pentru $10.71 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1007 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de sare, unt, madeira și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită învelit cu slănină, Filet de vită prăjit învelit în slănină, și Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați filetul în jumătate transversal; presărați ambele bucăți uniform cu 2 1/2 lingurițe piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
2
Combinați 1/4 cană de pătrunjel, rozmarin și 3 linguri de cimbru; frecați peste carne de vită. Îndoiți capătul îngust al filetului sub pentru a obține o grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pătrunjel
Cimbru
Carne De Vită
Condimente Uscate Freca
3
Înfășurați slănina în jurul bucăților de filet și fixați-o la intervale de 1" cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Folie
4
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 " la foc mediu-mare; adăugați carne de vită în 2 loturi. Gatiti 8-10 minute, intorcandu-va des pentru a rumeni toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați carnea de vită pe un raft într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Coaceți la 400 timp de 40 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a filetului înregistrează 140 (rar) până la 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Scoateți filetul într-un platou de servire și acoperiți cu folie de aluminiu; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Eliminați șirul.
10
Între timp, încălziți picăturile de tigaie rezervate în aceeași tigaie la foc mediu-mare; adăugați șalotă, ciuperci și restul de 1 lingură de cimbru. Gatiti 3 minute; adăugați Madeira, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Madeira
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați bulion de vită și consomm; aduceți la fierbere. Se fierbe 10 până la 12 minute sau până se reduce la aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
12
Se ia de pe foc; se adaugă restul de 1/2 linguriță de piper, restul de 1/4 cană de pătrunjel și untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Unt
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Feliați filetul în felii groase de 1/2"; aranjați pe un platou de servire.
14
Garnisiți, dacă doriți.
15
Se servește cu sos Madeira.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeira
Sos
16
Faceți înainte: acoperiți și refrigerați filetele învelite cu slănină nefierte până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
17
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de a continua rețeta.