Filet De Vită Prăjit Cu Ierburi
Filet de vită prăjită cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 538 calorii, 34G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână filet de vită, ulei vegetal, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare sunt Filet de vită piperat cu usturoi prăjit-unt de ierburi, Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean, și Filet De Vită Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 425 F. rândul său, la sfârșitul mici de carne de vită sub aproximativ 6 inch. Legați carnea de vită cu sfoară de bucătărie la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Așezați în tigaie de prăjire superficială.
Se presară piper, maghiran și sare. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Pentru mediu-rar, prăjiți 35 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 135 F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 10 F, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.) Acoperiți carnea de vită lejer cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește 145 buc. F. Pentru Mediu, prăjiți descoperit 45 până la 50 de minute sau până când termometrul citește 150 buc. F. Acoperiți carnea de vită lejer cu folie; lăsați să stea 10 până la 15 minute până când termometrul citește 160 buc.
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.