Filet De Vită Prăjit

Filet De Vită Prăjit
Filetul de vită prăjit este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 34G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână filet de vită, ulei vegetal, frunze de maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită prăjit cu piper prăjit și sos de măsline negre, Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite, și Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită? pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci. Legați porțiunea întoarsă de carne de vită cu sfoară la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați carnea de vită pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se presară piper, maghiran și sare. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Coaceți neacoperit 40 până la 50 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 140 de metri cubi F. Acoperiți carnea de vită cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea aproximativ 15 minute sau până când termometrul citește 145 de metri cubi. (Temperatura va continua să crească în jurul valorii de 5, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista