Filet De Vită Negru Și Albastru
Filetul de vită negru și albastru este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 55 și costă 50 de cenți pe porție. Un amestec de brânză athenos, filet de vită, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Vită Negru Și Albastru, Filet De Vită Cu Brânză Albastră, și Filet De Vită Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Frecați în afara cărnii cu usturoi tăiat; condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne; gatiti 10 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se frecvent.
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie.
Coaceți carnea în tigaie 30 până la 35 min. sau până când temperatura internă ajunge la 63°.
Lăsați să stea 10 min. (Temperatura va crește la 71°.)
Între timp, combinați următoarele 4 ingrediente până se amestecă. Se amestecă brânza albastră. Feliați carnea; se servește cu sos.