Filet de vită cu eșalotă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită, Filet de vită cu șalotă prăjită, slănină și Port, și Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). În tigaia de plăcintă de 9 inci, aruncați șalotele cu ulei pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți până când șalotele sunt maro intens și foarte fragede, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de vită și portul. Aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare pana cand volumul se reduce la jumatate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Port
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți în pasta de roșii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se usucă carnea de vită; se presară cimbru, sare și piper. Într-o tigaie mare de prăjit, puneți la foc mediu pe blatul aragazului, sotati slănina până devine aurie. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Adăugați carne de vită în tigaie; se rumenesc pe toate părțile la foc mediu, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați tigaia în cuptor. Friptură de vită până când termometrul de carne introdus în centru înregistrează 125 grade F (50 grade C) pentru mediu rar, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați carnea de vită pe platou. Cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Puneți grăsimea deasupra picăturilor de tigaie în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți tigaia la foc mare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați amestecul de bulion și aduceți la fierbere; se amestecă pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Se transferă într-o cratiță medie și se aduce la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se amestecă 1 1/2 lingură de unt și făină într-un castron mic pentru a forma pastă netedă; se amestecă în amestecul de bulion și se fierbe până se îngroașă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Bateți untul rămas. Se amestecă șaloturile prăjite și slănina rezervată. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch. Puneți puțin sos și garnisiți cu năsturel.