Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită

Filet de vită cu eșalotă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 412 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită, Filet de vită cu șalotă prăjită, slănină și Port, și Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). În tigaia de plăcintă de 9 inci, aruncați șalotele cu ulei pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți până când șalotele sunt maro intens și foarte fragede, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de vită și portul. Aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare pana cand volumul se reduce la jumatate, aproximativ 30 de minute.
Bateți în pasta de roșii. Pune deoparte.
Se usucă carnea de vită; se presară cimbru, sare și piper. Într-o tigaie mare de prăjit, puneți la foc mediu pe blatul aragazului, sotati slănina până devine aurie. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați carne de vită în tigaie; se rumenesc pe toate părțile la foc mediu, aproximativ 7 minute.
Transferați tigaia în cuptor. Friptură de vită până când termometrul de carne introdus în centru înregistrează 125 grade F (50 grade C) pentru mediu rar, aproximativ 25 de minute.
Transferați carnea de vită pe platou. Cort liber cu folie.
Puneți grăsimea deasupra picăturilor de tigaie în tigaia de prăjire.
Puneți tigaia la foc mare pe aragaz.
Adăugați amestecul de bulion și aduceți la fierbere; se amestecă pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Se transferă într-o cratiță medie și se aduce la foc mic.
Se amestecă 1 1/2 lingură de unt și făină într-un castron mic pentru a forma pastă netedă; se amestecă în amestecul de bulion și se fierbe până se îngroașă sosul.
Bateți untul rămas. Se amestecă șaloturile prăjite și slănina rezervată. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/2 inch. Puneți puțin sos și garnisiți cu năsturel.