Filetul de vită cu vin roșu și sos de măduvă este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 7,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 961 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de dafin, măduvă de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de vită cu sos de vin roșu, Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, și Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu.
Instrucțiuni
1
Clătiți măduva și înmuiați în apă caldă pentru a acoperi 10 minute. Apăsați pe 1 os cu degetul mare la capătul osului cu deschidere mai mică, împingând măduva afară celălalt capăt. Aruncați osul și repetați cu oasele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Os
2
Tăiați măduva în cruce în runde groase de 1/8 inch. Acoperiți măduva cu apă rece într-un castron și răciți, schimbând apa de două ori, 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Se fierbe vinul, șalota, ciupercile, morcovul, cimbru, frunza de dafin și boabele de piper într-o cratiță grea de 3 litri până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Ciuperci
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Morcov
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați stoc de vițel și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
3
Se toarnă printr-o sită fină într-o cratiță grea de 2 litri, apăsând și aruncând solidele. Întoarceți sosul la fierbere. Se amestecă împreună săgeată și Madeira și se amestecă în sos. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute, apoi se amestecă sare și se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arorut
Madeira
Piper
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Sita
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Carnea de vită se usucă și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
3
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mică ignifugă la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți bine carnea de vită pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Puneți tigaia de prăjire cu carne de vită în mijlocul cuptorului și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală 2 inci în centrul înregistrează 54° pentru mediu-rar, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Cuptor
4
Se transferă pe o tăietură și se lasă să stea 10 minute, apoi se taie în felii groase de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Aduceți bulionul, apa și sarea la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți măduva și transferați cu o lingură cu fante în cratiță. Braconați la foc mic 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
3
Aduceți sosul la foc mic și adăugați măduvă folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Se toarnă puțin sos peste carnea de vită feliată și se servește restul pe lateral. Dacă doriți, aranjați rondele de măduvă între feliile de vită cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
5
Nota bucătarilor: sosul (înainte de adăugarea măduvei) poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.