Filet de vită cu sos de vin roșu

Filetul de vită cu sos de vin roșu este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper proaspăt crăpat, șalotă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Vită Cu Sos De Vin Roșu, Filet de vită cu sos de ciuperci de vin roșu, și Filet de vită cu vin roșu și sos de măduvă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. dacă este necesar, tăiați grăsimea din carne de vită. Întoarceți capătul mic al cărnii de vită sub aproximativ 6 inci. Legați porțiunea întoarsă cu sfoară la intervale de aproximativ 1 1/2 inch.
Așezați în tigaie de prăjire superficială.
Se presară sare și piper negru crăpat. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de vită.
Pentru mediu-rare, friptură neacoperită 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 135 buc.F. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește 145 buc. F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 10 buc. F, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.) Pentru mediu, friptură neacoperită 40 până la 50 de minute sau până când termometrul citește 150 F. Acoperiți liber cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește 160 F.
Între timp, în tigaie de 8 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă; gatiti aproximativ 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați vin; gatiti aproximativ 4 minute pana se reduce usor. Se amestecă bulionul.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 10 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 1 cana. Bateți în restul de 4 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând, cu biciul de sârmă. Bateți în 1/2 linguriță de piper.
Scoateți șirul din carne de vită înainte de a sculpta.
Serviți sosul cu carne de vită.