Filet de vită cu sos de Port

Filet de vită cu sos de Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de bulion de vită, unt, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de Port, Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port, și Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați carnea de vită și bulionul într-un cuptor olandez de 6 litri, asigurându-vă că carnea de vită este complet acoperită de stoc și acoperiți cu folie, lăsând o mică deschidere pentru a scăpa aburul. Introduceți o mică gaură în folie și introduceți un termometru citit instantaneu în carne. Gatiti la foc mic pana cand carnea de vita ajunge la 125 de grade F, 55 pana la 60 de minute.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea 10 minute.
Într-o cratiță medie, aduceți portul la fierbere și apoi reduceți până la aproximativ 1/3 cană.
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Se condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, feliați carnea de vită, acoperiți cu sos și garnisiți cu pătrunjel.
Ceea ce face ca această rețetă să cânte cu adevărat: deoarece carnea de vită este adusă la temperatură atât de încet, este foarte fragedă. Ar fi un sandviș cu friptură.