Filet de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 406 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 5,23 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână filet de vită, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci, Filet de vită prăjit lent cu Rago cu ciuperci duble, și Ragut de ciuperci sălbatice și păstârnac cu mămăligă brânză.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti ragout, turnați apă clocotită peste porcini; lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară printr-o sită într-un castron; rezerva lichid. Tăiați mărunt porcini; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/2 cană de șalotă, usturoi și cimbru; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
6
Adăugați jumătate de porcini și 1/2 cană de vin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 15 minute sau până când păstârnacul este fraged. Se amestecă pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru a pregăti carnea de vită, frecați 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați filet; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
11
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Lăsați să stea 10 minute. (Temperatura de muschiulet va crește 5 la picioare.)
14
Pentru a pregăti sosul, topiți 1 linguriță de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați morcovul și 1/3 cană de eșalotă; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
16
Adăugați lichid de porcini rezervat, porcini rămași, 1/4 cană de vin și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute). Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Feliați subțire carnea de vită; se servește cu ragout și sos.