Filet de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci

Filet de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci
Filet de vită cu păstârnac-ragut de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 406 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 5,23 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână filet de vită, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de vită marinat cu ceapă caramelizată și Ragout de ciuperci, Filet de vită prăjit lent cu Rago cu ciuperci duble, și Ragut de ciuperci sălbatice și păstârnac cu mămăligă brânză.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti ragout, turnați apă clocotită peste porcini; lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară printr-o sită într-un castron; rezerva lichid. Tăiați mărunt porcini; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1/2 cană de șalotă, usturoi și cimbru; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați păstârnac; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
5
Adăugați ciuperci buton; gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
6
Adăugați jumătate de porcini și 1/2 cană de vin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 15 minute sau până când păstârnacul este fraged. Se amestecă pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru a pregăti carnea de vită, frecați 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați filet; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
11
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 140 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Lăsați să stea 10 minute. (Temperatura de muschiulet va crește 5 la picioare.)
14
Pentru a pregăti sosul, topiți 1 linguriță de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați morcovul și 1/3 cană de eșalotă; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Adăugați lichid de porcini rezervat, porcini rămași, 1/4 cană de vin și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute). Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Feliați subțire carnea de vită; se servește cu ragout și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Ingrediente

1kilogramefilet de vită, tăiat și tăiat în jumătate transversalfilet de vită, tăiat și tăiat în jumătate transversal0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Oreos dublu umplut2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional2Bucăți de caramele Heath Bar2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.12 căni de ciuperci cu nasturi sferturi (aproximativ12 căni de ciuperci cu nasturi sferturi (aproximativ791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(2-inch) julienne-tăiat morcov(2-inch) julienne-tăiat morcov571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe uscate ciuperci porcini (desprecupe uscate ciuperci porcini (despre23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdressing lamaie piperdressing lamaie piper3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bulion de carne de vită cu conținut scăzut de sarebulion de carne de vită cu conținut scăzut de sare4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe păstârnac tocat grosier (aproximativcupe păstârnac tocat grosier (aproximativ591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Portovin de Porto1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Portovin de Porto0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă tăiată verticalceapă eșalotă tăiată vertical1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă tocateceapă eșalotă tocate3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte1Oreos dublu umplutproaspăt tocat sau 1/4 linguriță cimbru uscatproaspăt tocat sau 1/4 linguriță cimbru uscat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista