Filet De Vită Cu Muștar-Tarhon
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Filetul de vită cu muștar-tarhon ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 103 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,86 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, căței de usturoi, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Vită Cu Muștar Din Cereale Integrale Și Sos De Tarhon, Filet de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon, și Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați primele 6 ingrediente; masați amestecul uniform pe friptură.
Așezați friptura într-o tigaie mică; coaceți la 475 timp de 20 de minute, întorcându-se după 10 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 300( Nu scoateți friptura din cuptor); coaceți încă 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 12
Scoateți friptura din cuptor și așezați-o pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute; rotiți friptura în tarhon proaspăt tocat.
Înfășurați friptura în hârtie pergament, apoi în folie de plastic și dați-o la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Tăiați în felii foarte subțiri pentru aperitive.