Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean
Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,34 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, hrean, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi, Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Se acoperă cu spray de gătit; înfășurați în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Puneți pulpa de usturoi, hreanul, sarea, busuiocul, cimbru și piperul cu o furculiță până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați grăsimea din filet; pliați sub 3 inci de capăt mic. Frecați amestecul de usturoi peste friptură.
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porțiune de filet.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Așezați filetul pe un platou. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.