Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean

Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean
Filet de vită cu crustă de usturoi prăjită cu hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 3,34 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, hrean, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de vită cu cremă de hrean cu usturoi, Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean, și Vin Roșu-Filet De Vită Marinat, Prăjit, Cu Cremă De Ierburi-Hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Se acoperă cu spray de gătit; înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Puneți pulpa de usturoi, hreanul, sarea, busuiocul, cimbru și piperul cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați grăsimea din filet; pliați sub 3 inci de capăt mic. Frecați amestecul de usturoi peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porțiune de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Așezați filetul pe un platou. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista