Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe
Filet de vită cu crustă de Porcini cu sos de unt de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 156g de proteine, 310g de grăsime, și un total de 3487 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 24,05 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet mignon cu crustă de Porcini cu unt proaspăt de plante, Filet de vită și ciuperci în sos de unt de usturoi, și Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu.
Instrucțiuni
1
Faceți o tăietură adâncă în partea superioară a filetului, la aproximativ 4 inci de capătul cozii, pentru a facilita plierea capătului cozii sub friptură pentru a da cărnii o grosime mai uniformă. Legați friptura la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
2
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se usucă filetul și se presară peste tot cu 1 linguriță fiecare sare și piper, frecându-se în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
4
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, apoi adăugați 3 linguri de ulei și încălziți la foc mediu-mare până când sclipesc. Filet maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Presărați pudră de porcini uniform deasupra filetului și prăjiți-o în cuptor până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în centrul celei mai groase părți a cărnii registre 120 F, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Spre sfârșitul prăjirii filet, se amestecă împreună unt de trufe și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire, iar ciupercile saut cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper până când lichidul eliberat de ciuperci se evaporă și ciupercile sunt fragede și aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 2 căni de stoc în tigaie și fierbeți, amestecând bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați filetul pe o placă de tăiat și lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește la aproximativ 130 F pentru mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și adăugați 1 cană rămasă. Aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro, apoi turnați stocul în amestecul de ciuperci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
12
Aduceți amestecul de ciuperci la fiert și amestecați amestecul de unt de trufe, puțin câte puțin. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă verdeață de scallion și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch, aruncând sfoara și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
1
* Filetele întregi pot veni în diferite etape de tăiere, în special cele din magazinele cu cutii mari. Unii au încă lanțul atașat—un mușchi lung, subțire și slăbit atârnat pe o parte a filetului-pe care veți dori să îl îndepărtați și să îl economisiți pentru ceva de genul kebab-urilor. (Fie cereți măcelarului să facă onorurile, fie faceți-o singur.) Indiferent dacă filetul este tăiat (alias decojit) sau nu, asigurați-vă că nu mai rămâne grăsime sau piele de argint la exterior. Dacă există, îndepărtați-l singur cu un cuțit ascuțit.* Ciupercile Porcini pot fi măcinate cu 1 săptămână înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei reci.* Puteți găsi unt de trufe negre la magazinele specialty foods sau îl puteți comanda online de pe Amazon sau D ' Artagnan.* Amestecul de ciuperci Crimini poate fi făcut cu 1 zi înainte și refrigerat odată răcit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.