Filetul de vită cu coajă de piper cu Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 211 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, coajă de lămâie, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc cu coajă de piper cu sos de soia-Caramel, Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, și Filet De Vită Prăjit Cu Boabe De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți fiecare friptură cu spray de gătit; presărați uniform cu piper și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper
Friptură
Sare
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând cu un tel.