Filet De Vită Cu Brânză Albastră

Filet De Vită Cu Brânză Albastră
Filetul de vită cu brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 647 calorii, 36g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână filet de vită, brânză, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Filet De Vită Cu Brânză Albastră, Filet De Vită Cu Brânză Albastră, și Filet De Vită Umplut Cu Brânză Albastră Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Combinați sosul teriyaki, vinul roșu și usturoiul; se toarnă peste carne de vită. Lăsați carnea de vită să se marineze la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați filetul pe tigaia broiler și gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C) și gătiți încă 30 până la 40 de minute sau până la coacerea dorită. Se lasă să se fixeze timp de 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță la foc mic, combinați brânza albastră, maioneza, smântâna și sosul Worcestershire. Se amestecă până se omogenizează; se servește peste filet feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista