Filet De Vită Condimentat
Filetul de vită condimentat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $34.73 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 3434 calorii, 208g de proteine, și 263g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână filet de vită, boabe de piper, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Filet De Porc Condimentat, Filet De Porc Condimentat, și Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați boabele de piper într-o râșniță electrică de condimente (sau râșniță de cafea curată) până la o măcinare medie. Într-un castron mic, combinați piperul, zahărul brun, sarea, ghimbirul, ienibaharul, nucșoara, coriandrul, cardamomul și cuișoarele; bateți pentru a combina. Frecați carnea cu moderație cu așchii de usturoi zdrobite, apoi frecați peste tot cu amestec de condimente.
Tăiați filetul transversal în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate foarte strâns cu mai multe straturi de folie de plastic (astfel încât să pară înfășurată), puneți-o într-o tigaie cu margini și refrigerați 4 zile.
Preîncălziți cuptorul la 40
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare (nu se lipeste) la foc mare.
Adăugați 1 bucată de carne și căutați până se rumenesc bine pe toate părțile, 7 până la 10 minute.
Transferați într-o tigaie cu margini și repetați cu uleiul rămas și carnea de vită.
Transferați tava de copt în cuptor și gătiți carnea până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 135, 20 până la 30 de minute. (Jumătățile nu pot găti în același ritm; după ce carnea a fost în cuptor 20 de minute, începeți să luați temperatura ambelor bucăți de carne la fiecare 5 minute.)
Transferați pe o placă de sculptură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Îndepărtați sfoara de bucătărie.
Tăiați carnea în felii foarte subțiri (mai puțin de 1/4 in., dacă este posibil) și serviți cald sau la temperatura camerei, cu rulouri cruste și chutney, dacă doriți.