Filet De Vită Asturias

Filet De Vită Asturias
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Asturias cu filet de vită. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de pătrunjel, boia de ardei, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Filet De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat. Condimentați fripturile după gust cu sare și piper, apoi căutați pe ambele părți în ulei fierbinte. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți până când fripturile ajung la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți fripturile din tigaie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă ceapa tocată și se gătește până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute. Condimentează cu boia și gătește încă un minut. Creșteți căldura la mediu-mare, apoi turnați vin. Fierbeți până când vinul s-a redus la jumătate, apoi adăugați bulionul de vită, reveniți la foc mic și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă brânza albastră mărunțită până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Bulion De VităBulion De Vită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
VinVin
4
Pentru a servi, turnați sosul peste fripturi și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
FripturăFriptură
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista