Filet de vită ars cu cimbru
Filet de vită ars cu cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 413 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână filet de vită tăiat în centru, sare de mare, brânză romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Filet De Vită Cu Ciuperci Și Cimbru, Filet De Vită Cu Rozmarin Ars, și Gatiti cartea: Carpaccio de muschi de vita cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați boabele de piper și amestecați cu sarea și frunzele de cimbru.Frecați ușor carnea de vită cu o parte din uleiul de măsline, apoi frecațiamestec de piper peste toată carnea de vită.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă crestatăpână când este foarte fierbinte.
Puneți carnea de vită în tigaie și căutați pe toate părțile, apoiscoateți din tigaie și lăsați să se răcească.
Folosiți un cuțit lung și ascuțit pentru a tăia carnea de vită cât mai subțire posibil.
Așezați feliile pe o scândură și apăsați-le cu partea plată a lamei cuțitului pentru a aplatiza fiecare felie și a o face mai mare.
Acoperiți farfuriile de servire cu carnea de vită. Condimentați, apoi stropiți cujumătate din sucul de lămâie. Aruncați frunzele de salată și germenii cu uneleulei de măsline și puțin mai mult suc de lămâie. Împrăștiați frunzele pestecarne de vită, apoi radeți brânza deasupra.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și serviți cu pene de lămâie.
Din Carne De Vită: Și Alte Materii Bovine. Text 2009 John Torode; fotografie 2008 Jason Lowe. Publicat de Taunton Press, Inc.