Filet De Porc Învelit Cu Slănină
Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, rozmarin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Filet De Porc Învelit Cu Slănină, Filet De Porc Învelit Cu Slănină, și Filet De Porc Învelit Cu Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Așezați usturoiul într-un ramekin mic, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și înfășurați în folie.
Coaceți până la moale, aproximativ 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, strângeți carnea de usturoi din cap într-un castron mic.Aranjați filetele pe suprafața de lucru. Frecați partea de sus fiecare muschiulet cu morcovi de usturoi prăjit și se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă împreună ierburile și se împrăștie jumătate din amestec peste usturoi pe fiecare filet. Înfășurați 6 fâșii de slănină în jurul fiecărui filet și legați slănina în loc cu sfoară de bucătărie.
Se încălzește cuptorul la 375 de grade F.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie medie, la foc mediu-mare. Căutați filetele până se rumenesc pe toate părțile.
Transferați filetele arse în tigaie medie; se introduce la cuptor și se gătește la mediu rar aproximativ 8 minute.
Transferați filetele pe placa de tăiat și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați sfoara înainte de sculptură.