Filet de porc în Bourbon
Filetul de porc în Bourbon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 238 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 411 fani. Un amestec de bourbon, sos de soia, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Bourbon-Filet De Porc Marinat, Hoisin și Bourbon-glazurate muschiulet de porc, și Bourbon-Zahăr Brun Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună sosul de soia, bourbonul, zahărul brun și usturoiul.
Se toarnă peste carne de porc, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți carnea de porc din marinată și puneți-o pe raft de tigaie de prăjire superficială.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 145 grade F (63 grade C).
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)]()
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.