Filet De Porc Umplut Cu Fructe Cu Sos De Portocale-Muștar
Filet de porc umplut cu fructe cu sos de portocale-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar cu cereale grosiere, piper măcinat, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc umplut cu sos de portocale-arahide, Filet de porc umplut cu salvie cu glazură de miere-muștar, și Filet De Porc Cu Sos De Muștar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Faceți o fantă longitudinală prin Centrul de carne de porc, folosind un cuțit lung și subțire. Apăsați amestecul de fructe în carne de porc. Pat carne de porc ferm pentru a distribui uniform amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Combinați zahărul brun și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic. Frecați bine amestecul de condimente pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați carnea de porc într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tava De Copt
6
Coaceți la 400 timp de 35 până la 40 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Feliați subțire carnea de porc în 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați sucul de portocale, răspândirea fructelor și zahărul brun într-o tigaie mică antiaderentă. Aduceți la fierbere și gătiți 2 până la 3 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Fructelor
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați muștar și sare, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând cu un tel pentru a se dizolva. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos.